כצנלסון 147 גבעתיים | טלפון להזמנות: 03-6705080     קיש בפייסבוק   
  
29 במאי 2014
שבועות שבא לכם קיש

סיפורת קצרה ואז אתם משוחררים, שנה שלמה אני מחכה לשבועות, בעצם אני חיי משבועות לשבועות, אני ממש אוהב את היערכות, את הלחץ,
את כמות האנשים הנחמדים שנכנסים אלינו לקישריה, את החוויות, הרצונות, האירוח הישראלי הוא כל כך יפה ובעיקר בשבועות…

שבוע הבא, ביום שלישי ערב החג, יוספה, אני וכל העובדים בקישריה נערכים אליכם ולהזמנות שלכם, אנחנו מקימים בופה ענק מלא בכל טוב, והשנה החגיגה היא מפוצלת ממש כמונו, חגיגת גבינות וקישים וחגיגה טבעונית, קשה לדחוס הכול לפוסט אחד, אבל עושר כזה לא נראה כבר הרבה זמן במחוזותינו ובישראל בכלל…
אז ראו בזאת, הזמנה לחגיגה …


סיפורת קצרה ואז אתם משוחררים, שנה שלמה אני מחכה לשבועות, בעצם אני חיי משבועות לשבועות, אני ממש אוהב את היערכות, את הלחץ,

את כמות האנשים הנחמדים שנכנסים אלינו לקישריה, את החוויות, הרצונות, האירוח הישראלי הוא כל כך יפה ובעיקר בשבועות…

שבוע הבא, ביום שלישי ערב החג, יוספה, אני וכל העובדים בקישריה נערכים אליכם ולהזמנות שלכם, אנחנו מקימים בופה ענק מלא בכל טוב, והשנה החגיגה היא מפוצלת ממש כמונו, חגיגת גבינות וקישים וחגיגה טבעונית, קשה לדחוס הכול לפוסט אחד, אבל עושר כזה לא נראה כבר הרבה זמן במחוזותינו ובישראל בכלל…
אז ראו בזאת, הזמנה לחגיגה לבנה וחגיגה טבעונות שלמה.
בתפריט: קישים מהמגוון העשיר שלנו… ולכבוד שבועות הוספנו גם כרובית טריה, טארטים מהמגוון העשיר שלנו כולל טארט גבינה אפויה וטארט כנאפה- גבינת עיזים , קדאיף ופיסטוק,לחמים שאור מיוחדים, לחם גבינה-שום, סקונס- לחמניות גבינה אנגליות ומשגעות, גריסיני- מקלות גבינה פריכות, קראצץ' שמרים- גבינה ופיסטוק, ריבות ביתיות, ממרחים, רטבים, זיתים מתובלים, יינות , גבינות איכותיות של משק יעקבס,ועוד…
וגם את הנמנעים מהחי לא שכחנו והכנו עבורם : קישים מהמגוון המהמם שלנו כולל שילובים חדשים עם כרובית, ולהצע הטארטים הקיים הוספנו גם טארט כנאפה טבעוני- על בסיס גבינת טופו, קדאיף ופיסטוק, יהיו גם גבינות צ'יזלי טעימות, לאבנה סויה, צפתית סויה מתובלת ועוד…..

ועל הדרך מתכון מתנה:

 טארט כנאפה

רכיבים לבצק:

160 גרם חמאה
250 גרם קמח
70 גרם סוכר
1 ביצה

רכיבים למלית:

250 גרם ריקוטה ללא מלח
150 גרם גבינת תום מגורדת גס
4 חלמונים
1 כפית וניל
300 גרם איטריות קדאיף
100 גרם חמאה מומסת
חצי כוס פיסטוק קצוץ גס
כוס סוכר
1 כוס מים
מי ורדים לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

  1. מכינים את הבצק: מכניסים למעבד מזון עם להב פלדה את קוביות החמאה, הקמח והמלח ומעבדים עד להיווצרות פירורים קטנים. מוסיפים את הסוכר והוניל ומערבבים שוב.
  2. מוסיפים את הביצים וממשיכים לעבד מעט בפולסים קצרים, רק עד שהפירורים מתאחדים לבצק. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר.
  3. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  4. מכינים את הקלתית: מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה דק, ומרפדים את התבנית. מניחים על הבצק נייר אפייה ועליו מפזרים קטניות כמשקולת. מכניסים לתנור החם לכ-10 דקות, ומצננים מעט
  5. מערבבים בקערה את הגבינות עם החלמונים והוניל. מורחים את התערובת על קלתית הבצק
  6. מערבבים בקערה את הקדאיף עם החמאה עד ציפוי אחיד של האיטריות ומסדרים מעל הגבינה.
  7. מפזרים את הפיסטוקים ואופים בחום בינוני 160 מעלות כ 20 דקות, עד שהאיטריות מזהיבות.
  8. בנתיים מרתיחים את המים עם הסוכר, מנמיכים ומצמצמים עוד כ רבע שעה עד שנוצר סירופ סמיך, מוסיפים את מי הורדים ומצננים מעט
  9. ממש לפני ההגשה יוצקים בעדינות את הסירופ על הטארט החם ומגישים מיד

טיפ: ניתן להכין את הטארט מבעוד מועד ולשמור בקרור, לפני ההגשה מחממים מעט ויוצקים את הסירופ.

 לדף הפייסבוק שלנו

אז, להזמנות, התקשרו 03-6705080

[envira-gallery id="835"]



קישריה
קישים
מייקאובר היסטרי לקישים המסורתיים!
מקום מפגש ביתי ואינטימי המאחד, אנשים קיש וקפה. בקישריה תוכלו לחוות טעמים יוצאי דופן, קישים במגוון טעמים לא רגילים, שנאפים במקום, לצד ארוחות בוקר עשירות, מיצים טבעיים, קפה משובח ועוד.

קיש נולד
קישריה
הצטרפו אלינו לפייסבוק, כתבו לנו על הקיר איך אתם מרקישים היום? ואולי תקבלו קיש במתנה ישירות אליכם!